Om Luxus Renhold AS

Luxus Renhold AS er en profesjonell totalleverandør av renholdstjenester med lang erfaring innen fagfeltet. Over årene har vi bygget opp betydelig kompetanse og fagkunnskap som gjør oss i stand til å levere de beste tjenestene.

Våre tjenester tilbys alle innen det offentlige og private næringsliv som ønsker renhold av høy kvalitet. Vi retter oss etter den individuelle oppdragsgivers behov og finner i samarbeid en optimal løsning.

Våre ansatte består av faglig dyktige service medarbeidere som alle har gått igjennom en grundig opplæring innen renhold.

Vårt mål er å være best på både kvalitet og service. Derfor sørger Luxus Renhold AS for å kvalitetssikre i alle ledd slik at vi kontinuerlig leverer gode tjenester.

Det innebærer at vi foretar jevnlige kontroller av arbeidet som utføres samtidig som det vektlegges et nært samarbeid og god kommunikasjon med våre kunder.

Vi er også opptatt av miljø og bruker fortrinnsvis miljøvennlige produkter når vi utfører våre tjenester Alle disse faktorene bidrar til at vi til enhver tid opprettholder et meget høyt nivå på våre tjenester.

Vi er den foretrukne samarbeidspartneren som sørger for at renholdet samsvarer med kundenes ønsker og behov.

Luxus Renhold AS er renholdsleverandøren som gir det lille ekstra!